top of page

Om oss

Vi är ett bolag till Financial Tech Sweden AB, med rötterna i Stockholm. Vi startade i April 2022 och har som har som mål att bli konsumenternas favoritbolag när det kommer traditionell faktura service.

Vårt team jobbar på distans som ger oss fördelen att vi kan hitta de bästa talangerna oavsett var de befinner sig. När vi startade Great Week var visionen av att kunna modernisera faktura betalningar i kombination av flexibla prenumerationsbetalningar.

Namnet Great Week tyckte vi passade in bra på bolaget eftersom vi vill göra livet enklare för alla som använder Great Week. Helt enkelt göra veckan till en Great Week!

Vår "Story"

Vi som startade Great Week själva tyckte att servicen på de betalbolagen idag inte var tillfredsställande. Allt för många bolag har automatiserade och och för lite mänsklig kontakt som gör det mindre personligt. Vi bestämde oss för att bygga systemet anpassat för prenumerationer och ha en riktigt bra support som svarar i telefonen även år 2023 medans andra bolag går mot chattrobotar.

Efter vår start så kan vi konstatera att vi har kommit en bra bit på vägen med nöjda konsumenter.

Våra kunder

bottom of page